Residentie Annie


Met trots stellen we Residentie Annie aan u voor, een stijlvol woonproject gelegen op de zeedijk te Koksijde. Het adembenemend frontaal zeezicht springt meteen in het oog. Het project bevindt zich ook op wandelafstand van het centrum en kent een ideale aansluiting in diverse richtingen op het omliggend verkeersnet.

Die bijzondere troeven prikkelden de architect om hier een weldoordacht nieuwbouwproject bestaande uit 7 lichtrijke appartementen op te trekken. In Residentie Annie speelt de architect met kleuren, contrasten en duurzame materialen waardoor de tijdloze uitstraling perfect past in het straatbeeld.

Ook als belegging zijn deze appartementen een aanrader en beschikken ze over vele troeven. Onder het gebouw komen bergingen en een vlot toegankelijke fietsenberging.

Ontdek alles over Residentie “Annie” op de volgende pagina’s van deze brochure en geniet van de mogelijke indelingen van de appartementen. Het ruime aanbod aan evenementen en activiteiten in de badstad krijgt u er helemaal gratis bij.

Reeds 3 appartementen zijn verkocht.
Graag meer informatie ? Contacteer de bouwheer : 0475 47 06 82

Download de brochure van Residentie Annie hieronder

New : Residentie Annie